Hogyan használd az oldalt

Értékelj!

Ha egy cikk tetszett, kérlek értékeld azt, az oldal alján található csillagokkal, hogy pontos képet kaphassak arról, mi tetszik az olvasóknak, és a jövőben milyen jellegű tartalmakat szeretnétek látni. Ezzel az egyszerű visszajelzéssel, nem csak az oldal működését, de a jelenlegi, és jövőbeni olvasókat is segíted, hiszen az oldalon folyamatosan nyomon követhetőek, a legjobbra értékelt cikkek.

Értékelés
Értékelés

Oszd meg másokkal!

Ha egy cikk tetszett, kérlek oszd meg azt másokkal is. Minden cikk végén, automatikusan megjelenik egy gombsor, aminek a segítségével kedvenc receptjeidet megoszthatod az ismerőseiddel, Facebookon, Google+on, Pinteresten, vagy akár E-Mailben is.

A megosztás segítő gombok
A megosztás segítő gombok

Kövess!

Ha tetszik az oldal kövesd, hogy minél előbb értesülhess a legfrissebb receptekről, könyvekről, vagy éttermekről. Mostantól nem csak Facebookon, hanem Pinteresten és Instagrammon is megtalálsz. Az oldal tetején jobb oldalt, az oldal közepén jobb oldalt, valamint az egyes cikkek végén, a nevem melletti apró ikonokkal teheted ezt meg.

fw1
Kövess
fw2
Kövess
fw3
Kövess

Használd ki!

Használd ki az az oldal új funkcióit! Mostantól teljes körű mobileszköz támogatás párosul a finom receptek mellé. Ez miért praktikus? Ha éppen a boltban vagy, és nem tudod mit is főzz a családnak, csak gyorsan előveszed a mobilodat, (legyen az iOS, Andorid, vagy Windows készülék) és megnézed milyen finomsággal kényeztem az olvasóimat ma!
A mobilos felület továbbá, bevásárolni is segít. Ha egy recept megtetszik, nem kell fejben tartani az összes hozzávalót. Az oldalba épített bevásárló lista segítségével, hozzávalótól hozzávalóig sétálva pakolhatod egyenként a kosaradba, ami szükséges. Ha egy alapanyagot betettél a kosaradba, húzd le a listáról (nyomj rá egyszer röviden), így biztos nem marad ki semmi.

Vásárlás, mobil segítségével
Vásárlás, mobil segítségével

 

Vásárlás közben
Vásárlás közben