Sótlan Konyha Show 2012.

Sótlan Konyha Show 2012.

Sótlan Konyha Show 2012.1

Nagyon nagy reményekkel indultam el erre a kiállításra. És ha valaki Budapest-kiállítás Fan , ne is olvassa tovább. Az élmény még nagyon friss, talán nem is nagy ötlet, hogy még melegében írom ki magamból. Kezdem az elején.A kiállítás 10 órai nyitásra volt hirdetve, a csarnok előtt sehol egy rohadt tábla, hogy ide gyere “….”, itt lesz. Semmilyen reklámfelület, hirdetés az utakon, de ez legyen a szervezők problémája, meg az odalátogatóké. 🙁
A bejárat előtt szépen összegyűltünk, na jó lehettünk úgy 60-an, a kaput 10 után 10 perccel nyitották, kb., addig kint fagyoskodtunk. Semmi gond, majd bent kárpótol a látvány. Na de azt ki kell érdemelni, hisz a kiállítási területre fél 11 előtt engedtek csak le. Volt egy kis SzTK érzésem, ahogy ott várakoztunk. Egy kellemetlen hangú ember felordított a feszes vigyázzban álló biztonsági őrnek, hogy “kolléga, enged be őket”! Örültem, hogy nem más jelzővel illetett minket…. A lelkesedésem ugyan hanyatlik, de miután kifizettem az 1900 Ft-os belépőt és ezért jöttem, nem hagytam magam eltántorítani.

Bent a kiállítási terület kb. 2000 m2. Az első kellemes benyomás a Russel Hobbs standja volt, kedves hoszteszekkel, igényesen kialakított területtel. Ahogy tovább indultam,  ez sajnos már csak romlott. Volt, ahol akkor porszívóztak. Lehet, hogy nem tudták, mi lesz ott ma? Volt, ahol csak egymással csacsogtak a kiállítók…
Amit érdemes volt megnézni, nekem, a Kitchen Aid stand, a Falcon tűzhelyek, kint volt néhány gasztronómia lap szerkesztősége, a Kookta,…szóval volt néhány érdemleges kiállító. De az álomkonyhák megcsodálása messze elmaradt. Inkább a lila köd, a ma már talán nem is oly trendi minimál dizájnt erőltették. Viszont kellemes volt beleolvasgatni a Vista Gasztro-utazási katalógusába, ínycsiklandozó utakkal:-) Volt pár könyvkiadó is, meg persze ismertebb márkák, Bosch, Soda Stream, Pataki, stb.
Én kb. 40 perc alatt végeztem is, és azt hiszem kétszer voltam itt, először és utoljára.

Sótlan Konyha Show 2012.2

Sótlan Konyha Show 2012.3

Sótlan Konyha Show 2012.4

Sótlan Konyha Show 2012.5

Sótlan Konyha Show 2012.6

A véleményem szubjektív, az enyém, nem akartam ezzel senkit befolyásolni, vagy megbántani. Tapasztalja meg mindenki a saját bőrén és persze, érezze jól magát. Nekem nem sikerült. De talán tudjuk be ezt az első nap bénaságának. És ne feledjük, “show” must go!

 

2 hozzászólás

  1. Az én tavalyi tapasztalatom szinte ugyanez volt.
    Nagyon nagy várakozással voltam, és kb 1 óra alatt háromszor körbejártam az egészet.

  2. Igen, én is ezért sajnálom. Annyira be volt harangozva, de csalódtam. Jövőre kihagyom:-(

Szólj hozzá.