Zaklatás névtelenül

Zaklatás névtelenül

Zaklatás névtelenül

Kedves blogger társaim! Hozzátok fordulok olyan ügyben, hogy mi a teendő, ha névtelenül, de legalább trágárul ócsárolják az oldaladat, receptedet. Na, nem a lelkem szólalt most meg, hanem inkább a jóízlés határát lépte át a névtelen illető.
Bár aki gerinctelenül nem vállalja saját primitívségét, lehet, hogy szót sem érdemel….sőt biztos.
Ezt a posztot csak azért írtam meg, hogy ilyen van, az emberi butaság határtalan és NÉVTELEN!

 

7 hozzászólás

 1. Szia! Ismerős a téma. Engem is folyamatosan becsmérelt egy, vagy több névtelen. Az emberi primitívség és aljasság ellen csak úgy tudsz védekezni, ahogy én is tettem, elveim ellenére. Bevezettem a moderálást. Azóta elment a kedve ezeknek a mocskolódóknak a firkálgatástól. Ha nagy néha mégis akad ilyen bejegyzést, akkor kimoderálom, vagyis törlöm.
  Ne szívd a melledre, további kellemes blogolást.

 2. Köszönöm, nem sértett meg, csak mindig megdöbbenek az ilyen fokú emberi butaságon. De igazad van, jön a moderálás a modortalanokkal szemben! Szép napot!

 3. Nekem is írkált valaki sértő ostobaságokat, én is töröltem a megjegyzést! Legyen gerince a nevét is megírni és kulturáltan kritizálni és még válaszolni is fogok! De így marad a törlés…

 4. Nézd a jó oldalát: csak azért teszi, mert IRIGY RÁD!!!! Ha egy jelentéktelen kis senki lennél (mint ő), akkor nem tenné!
  Aki ismer (akár személyesen is, mint például én), az biztosan nem ír ilyeneket!

 5. blogspoton be lehet állítani, hogy csak névvel regisztráltak kommentelhetnek. amúgy meg csak simán moderáld ki!

 6. Köszönöm a "nyugató " válaszokat, beállítottam, moderálok meg minden:))) Kár, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni:(

 7. Köszönöm Márti, aranyos vagy, majd ezt mondogatom, mikor ilyennel szembesülök:))) Köszi!

Szólj hozzá.